Hlavní obsah

VIDEO: Zloděj usnul ve voze obložen kradenými sýry

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MORAVSKÁ OSTRAVA

Heslem sílu najdeš v sýru se na začátku tohoto týdne zřejmě řídil nepoučitelný zloděj, který vyrazil za lupem do prodejny potravin v Moravské Ostravě. Muž si napěchoval sýrem tašky a hledal vůz, kterým byl kořist odvezl. V sýrovém opojení ale usnul a našel ho až majitel vozu, který ho zadržel do příjezdu přivolaných policistů.

Článek

Majitel vozu spolu s dalším pomocníkem zadrželi lupiče ve voze. Ten byl sýrem doslova zavalen. Na výzvu policistů k prokázání totožnosti vytáhl peněženku, ze které vypadl i jeden tavený sýr z lupu.

Pro policisty nebyl lupič novou tváří. "Tentokrát si povedený zloděj připsal na svůj kriminální účet tři poničené vozy, zničenou prodejnu a krádež mnoha sýrů. Ze skladu potravin si odnesl i jablka, ty však snědl,” řekla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Při výslechu zadržený muž uvedl, že je závislý na pervitinu. Součástí vyšetřování bude i prošetření jeho duševního stavu. Muž je na policii jako doma, naposledy byl zadržen letos v říjnu.

Předtím byl opakovaně odsouzen za majetkovou trestnou činnost, z vězení se vrátil teprve v srpnu. Nepoučitelného zločince vzal soud do vazby, nyní mu hrozí další, až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám