Hlavní obsah

Řidič neudržel auto na namrzlé silnici, náraz do stromu nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUHAČOVICE

Namrzlá silnice mezi Luhačovicemi a částí města Kladná Žilín na Zlínsku stála ve čtvrtek dopoledne život devětačtyřicetiletého řidiče osobního auta značky Renault. Vozidlo dostalo kousek za hřbitovem smyk, sjelo z vozovky a narazilo do stromu. Přes snahu záchranářů vážným zraněním na místě podlehl.

Článek

Na namrzlé komunikaci havarovalo bez vážnějších následků také několik dalších automobilů, řekli mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček a mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Po dobu zásahu záchranářů byla v lokalitě omezena průjezdnost. Odbornou pomoc pozůstalým na místě poskytovala také psycholožka hasičů.

Letos si dopravní nehody na Zlínsku vyžádaly celkem 12 lidských životů, loni jich za celý rok přitom tamní policisté zaznamenali 11. Již 17 lidí letos zemřelo při nehodách na Uherskohradišťsku, deset obětí registrují policisté na Kroměřížsku a na Vsetínsku. Na silnicích Zlínského kraje tak v tomto roce zahynulo 49 osob. Loni policie v kraji evidovala celkem 61 obětí dopravních nehod, v roce 2006 jich bylo 42.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám