Hlavní obsah

Lupič přepadl poštu v Kostelci na Černými lesy

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOSTELEC NAD ČERNÝMI LESY

Neznámý pachatel přepadl v pátek těsně před 17. hodinou poštu v Kostelci nad Černými lesy na Kolínsku. S penězi zmizel poté, co napadl jednu z pracovnic tamní pobočky.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Těsně před zavírací hodinou přišel nijak nemaskovaný muž do prostoru technického zázemí pošty, ani nešel přes místnost pro veřejnost. V místnosti vzadu za přepážkami napadl pošťačku, udeřil ji do obličeje pěstí, sebral jí peníze a z místa odešel bez dalších konfliktů,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Záchranáři, kteří byli přivolaní na místo, nemuseli ani nikoho ošetřovat. „Náš zásah nebyl naštěstí nakonec potřeba,“ uvedla mluvčí středočeské záchranky Nina Šeblová. Kolik si pachatel odnesl, kriminalisté nezveřejnili.

Zásahová jednotka uzavřela okolí pošty a obehnala ji červenobílou páskou. Kriminalisté na místě sbírali do večerních hodin stopy, které by je mohly dovést k pachateli. „Slyšela jsem tady i létat vrtulník, tak ho možná hledali v okolí,“ říkala žena ze sousedství pošty.

Nepotvrdily se původní informace, že by se pachatel na poště zabarikádoval. Podle policie utekl a nyní po něm kriminalisté pátrají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám