Hlavní obsah

Beznohý řidič zavinil srážku fabie s kamiónem, dva mrtví

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SVITAVY
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek ráno kolem půl osmé na silnici I/35 u Svitav směrem od Litomyšle na Moravskou Třebovou. Střetl se nákladní vůz s osobním automobilem. V osobním voze zahynuli řidič a jeho spolujezdkyně. Tragédii pravděpodobně zavinil invalidní řidič dalšího vozu, který riskantně předjížděl.

Článek

Podle dostupných informací došlo k tragické dopravní nehodě tak, že invalidní řidič, kterému byly amutovány obě dolní končetiny, s červenou fabií jedoucí od Moravské Třebové začal riskantně předjíždět kamión, v protisměru se střetl s bílou fábií.

Náraz bílou fabii roztočil a ta zcela nekontrolovatelně skončila pod koly dalšího kamiónu, který vezl železo. Třicetitunový kolos vytlačil osobní vozidlo mimo vozovku a zcela ji zničil. Ve vozidle našli smrt dva lidé.

"Mohu potvrdit, že došlo ke dvěma smrtelným úrazům. Na místo vyrazila výjezdová skupina a na místě šetří příčiny tragické nehody,“ potvrdila Právu mluvčí svitavské policie Anna Štegnerová.

Hasiči museli těla obětí vystříhávat z vraku přes půl hodiny. Na místě zasahují všechny záchranné složky a policie odklání dopravu. Na místě se tvoří velké kolony a odstraňování nehody potrvá minimálně celé dopoledne.

Reklama

Výběr článků

Načítám