Hlavní obsah

Muž se polil benzínem a upálil se

JINDŘICHŮV HRADEC

Ukončit život velmi bolestivým způsobem se rozhodl ve středu dopoledne muž středního věku v obci Bednáreček na Jindřichohradecku v jižních Čechách. Polil se benzínem a zapálil. Příčinou byly podle policejní mluvčí neshody s rodiči.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Přivolaní záchranáři už muži pomoci nedokázali.

Článek

„Muž se polil benzínem a zapálil kolem desáté hodiny dopoledne na volném prostranství před domem. Svědci zavolali záchranáře a na místě byli i hasiči. Když dorazili ještě žil, ale potom těžkým popáleninám podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Anna Drdová.

Místní v Bednárečku muže neznali. „Byl tady asi tři neděle. Myslím, že tady pomáhal na nějaké stavbě, ale jinak o něm nic nevím,“ uvedl jeden z obyvatel Bednárečku.

„Muž po sobě nezanechal žádný dopis na rozloučenou. Zatím je vyšetřování na začátku, ale víme, že měl neshody s rodiči,“ dodala Drdová.

Poslední případ upálení zaznamenali jihočeští policisté na Jindřichohradecku začátkem srpna. Pětatřicetiletého muže k zoufalému činu zřejmě dohnala nešťastná láska. Zemřel na následky šoku z popálenin na 95 procentech těla.

Reklama

Výběr článků

Načítám