Hlavní obsah

Policie v souvislosti s vraždou důchodkyně hledá „montéra“

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Východočeská policie vyšetřuje od neděle 16. listopadu vraždu 84leté ženy, jejíž mrtvé tělo našli v jejím bytě v Klumparově ulici v Hradci Králové. V této souvislosti pátrají po neznámém muži, vydávajícím se zřejmě za montéra.

Článek

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že se již 15. listopadu v dopoledních hodinách kolem kulturního domu Střelnice a odpoledne v ulici Klumparova v Hradci Králové měl pohybovat muž ve věku kolem 50 let, vysoký až 178 cm, střední postavy, který měl středně dlouhé, světlé, prošedivělé vlasy. Vlasy měl neupravené a nepěstěné, na tvářích strniště. Oblečen byl do tmavého kabátu nebo delší bundy a tmavých kalhot. Na nohou měl světlou sportovní obuv s červeným zdobením a přes rameno tmavě pískovou koženou tašku, typ montérské tašky, a mluvil česky,“ uvedla mluvčí východočeské správy policie Iva Marková a dodala.

„Prosíme občany o pomoc při vypátrání totožnosti tohoto muže, případně zmapování jeho pohybu v okolí místa činu. Jakékoliv vaše poznatky prosím sdělte na bezplatnou linku 158 nebo přímo na telefon 974 521 323," dodala Marková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám