Hlavní obsah

Z bytu mrtvé důchodkyně se ztratily cennosti

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Východočeští policisté vyšetřují od neděle smrt čtyřiaosmdesátileté ženy. Nalezena byla ve svém bytě v Klumparově ulici v Hradci Králové. „Podle dosavadního vyšetřování byla zavražděna a vzhledem ke stavu bytu se mohlo jednat o loupežný motiv. Žena žila v bytě sama. V současné době prověřuje policie osoby se vztahem k oběti i k místu vraždy,“ uvedla Iva Marková, mluvčí krajské správy policie.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Pokud se potvrdí, že žena zemřela násilnou smrtí, byl by to na východě Čech během prodlouženého víkendu již druhý případ vraždy

Článek

Z bytu mrtvé ženy se údajně ztratily cennosti, policisté to však nechtějí blíže komentovat. Pokud se potvrdí, že žena zemřela násilnou smrtí, byl by to na východě Čech během prodlouženého víkendu již druhý případ vraždy.

„Jsem z toho úplně otřesená. V jeden den nám za rohem vybuchne dům a zemře mladá paní a teď tu dojde k vraždě. Policisté tu už chodili po domech a upozorňovali obyvatele, aby se zamykali a nikoho nepouštěli dovnitř. Nevím, ale jestli to pomůže,“ svěřila se Právu důchodkyně žijící ve stejné ulici, v níž k násilnému činu došlo.

Pokud se potvrdí, že žena zemřela násilnou smrtí, byl by to na východě Čech během prodlouženého víkendu již druhý případ vraždy. Policie již v neděli obvinila šestadvacetiletého muže z Pardubic, kterého podezírá z vraždy bezdomovce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám