Hlavní obsah

Zloděje bankomatu nezastavil ani varovný výstřel

Právo, fk
TOUŽIM

Varovný výstřel policejní hlídky nezastavil vozidlo zlodějů, kteří prchali z místa činu, když se v noci na neděli pokusili ukrást bankomat v pobočce České spořitelny v Toužimi na Karlovarsku.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Zloději byli vyrušeni policejní hlídkou, která použila varovného výstřelu k zastavení vozidla. Pachatelům se i přesto podařilo před hlídkou ujet.

Článek

Malé městečko na jihovýchodě Karlovarského kraje zažilo nemilé vyrušení z klidné noci. Zloději si k odcizení bankomatu vybrali banku České spořitelny, která sídlí přímo na náměstí tohoto města.

„Bankomat vytrhli vozidlem z podlahy a vytáhli ho před budovu spořitelny, kde ale byli vyrušeni policejní hlídkou, která použila varovného výstřelu k zastavení vozidla. Pachatelům se i přesto podařilo před hlídkou ujet,“ sdělil Právu mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

„Policisté zjistili, že by se mělo jednat o vozidlo světlé barvy nezjištěného čísla a typu, po kterém pátrají a žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnou informaci k pachateli nebo k vozidlu, aby se telefonicky ozvali na linku 158,“ dodal ještě mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám