Hlavní obsah

Tyran z Bruntálska dával manželce jídlo na příděl

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvouletá muka zažívala se svým o rok starším manželem osmatřicetiletá žena z Dětřichova nad Bystřicí na Bruntálsku. Surovec měl ženu denně slovně napadat, častokrát ji také bil různými předměty, škrtil a kopal. Dokonce jí dával jídlo a pití na příděl.

Článek

"Způsoboval jí opakovaná zranění a zakazoval návštěvu lékaře. Rozhodoval o jejích nárocích na běžné životní potřeby, jako je jídlo a pití, které jí povoloval po splnění zadaných úkolů v domácnosti,“ uvedla bruntálská policejní mluvčí Pavla Tušková.

Až po dvouletém trýznění, které v rodině panovalo přibližně od poloviny roku 2006, začala žena svou tíživou situaci rázně řešit. Od manžela tyrana se odstěhovala letos v červnu a hned o všem informovala policii.

"Po několikaměsíčním vyšetřování obvinil policejní komisař muže z trestného činu týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě,“ potvrdila policejní mluvčí a dodala, že obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše osmi let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám