Hlavní obsah

OBRAZEM: Řidič nechal v havarovaném BMW zraněnou stopařku a utekl

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

Těžká dopravní nehoda se stala v noci na úterý u obce Hrachovec nedaleko Valašského Meziříčí. Řidič osobního vozu nezvládl jízdu a auto skončilo po nárazu na střeše. Řidič z místa nehody utekl a ve voze nechal vážně zraněnou spolujezdkyni.

Článek

Řidič BMW 330d vyjel mimo silnici a narazil do betonového nájezdu k domu. Po nárazu se vůz převrátil na střechu. „Řidič utekl, těžce zraněná žena se vyplazila z havarovaného vozu a zůstala ležet asi dvacet metrů od auta u silnice,“ řekl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Přední část vozu po nehodě. Foto: HZS Zlínského kraje.

Jako první na místě pomáhali místní lidé. Jeden z nich použil přenosný hasicí přístroj, protože se z vraku kouřilo a on se domníval, že hoří v motorovém prostoru. Další poskytli zraněné spolujezdkyni u cesty deku a zavolali pomoc.

Místo řidiče po přetočení vozu zpět na kola. Foto: HZS Zlínského kraje.

Hasiči byli ze záchranářů na místě jako první už za čtyři minuty od výjezdu. Část jednotky se věnovala zraněné ženě z vozu. Spolujezdkyně uvedla, že se po havárii z auta dostala sama ze strachu z výbuchu, že je jen stopařka a řidič utekl. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byla žena předána do péče lékaře a po nutném ošetření byla odvezena do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám