Hlavní obsah

VIDEO: Při čelní srážce autobusu a auta zemřel člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN
Aktualizováno

Při nehodě autobusu a auta na Novojičínsku zemřel v pondělí ráno člověk a další byl zraněn. Na silnici z Kopřivnice do Závišic vjel devětadvacetiletý řidič osobního vozu zatím z neznámé příčiny do protisměru, kde se čelně srazil s autobusem.

Článek

"Na místě zemřel právě řidič z osobního automobilu, šofér autobusu utrpěl lehké zranění na ruce. Z cestujících nikdo není zraněn," řekla mluvčí novojičínské policie Michaela Šálková.

Nehoda se stala krátce po půl šesté ráno na silnici mezi Kopřivnicí a Závišicemi. Devětadvacetiletý řidič osobního vozu zatím z neznámé příčiny vyjel do protisměru, kde se čelně srazil s autobusem.

Autobus skončil po nehodě v příkopu. Foto: HZS Moravskoslezského kraje.

"Na místě zemřel právě řidič z osobního automobilu, šofér autobusu utrpěl lehké zranění na ruce. Z cestujících nikdo není zraněn," řekla mluvčí.

Záchranáři a hasiči zasahují u nehody. Foto: HZS Moravskoslezského kraje.

"Řidič osobního vozidla byl v době příjezdu našich posádek v bezvědomí a bezdeší, se selhávající srdeční aktivitou. Bylo nutno, aby muže z vraku vyprostili hasiči. Záchranáři ihned zahájili pokusy o jeho záchranu. Resuscitace však nevedla k úspěchu a devětadvacetiletý muž na místě podlehl svým vážným zraněním," řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Osobní automobil po dopravní nehodě. Foto HZS Moravskoslezského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám