Hlavní obsah

Řidič narazil do hasičů a policie, následně zahynul pod náklaďákem

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Tragické následky měla hromadná nehoda pěti aut na Chebsku, která se odehrála v pondělí kolem 13. hodiny u obce Okrouhlá, mezi Chebem a Mariánskými Lázněmi. Na místě při ní zemřel jeden z řidičů, další dva účastníci havárie skončili v nemocnici s lehčími zraněními.

Foto: Martin Polák, Právo

Následky pondělní nehody pěti aut na Chebsku.

Článek

Tragédii odstartoval 58letý řidič fabie, když na přehledné rovince ve směru od Chebu na Mariánské Lázně z dosud neznámého důvodu vjel do protisměru, kde čelně narazil nejprve do nákladního auta Iveco.

„Následně pak narazil do osobního auta hasičů, policejní fabie a nakonec do dalšího nákladního auta,“ popsala Právu na místě nehody mluvčí chebských policistů Martina Hrušková.

Osmapadesátiletý řidič na místě zemřel. „Jeden z policistů a řidič nákladního auta byli lehce zraněni,“ doplnila.

Na místě zasahovalo 13 hasičů z Chebu, Mariánských Lázní ale také hasiči Českých drah, do jejichž auta řidič fabie naboural. „Aby řidiče z havarovaného vozu vyprostili, museli hasiči celou přední část automobilu rozstříhat,“ doplnil mluvčí karlovarských hasičů František Petr.

Nehoda zcela ochromila dopravu na hlavním tahu z Chebu do Mariánských Lázní. Osobní auta po chvíli mohla jezdit přes okolní vsi, nicméně kamiony musely zůstat stát. Několikakilometrová fronta blokovala silnici ještě v 16 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám