Hlavní obsah

Z Pražského povstání až do Letňan nejezdilo metro

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pád člověka pod soupravu metra zastavil v úterý ráno po osmé hodině provoz na nejfrekventovanější trase podzemní dráhy. Ve stanici Muzeum na trase C podle policie zemřel muž, dopravní podnik musel zavést náhradní autobusovou dopravu. Provoz byl obnoven před půl desátou.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Článek

„Člověk se ocitl pod koly třetího vagónu soupravy, podle našich informací bohužel zemřel,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková. Doplnila, že se neštěstí stalo krátce po osmé hodině ráno.

„Náhradní autobusová doprava byla zavedena v úseku stanic Pražského povstání - Letňany,“ potvrdil mluvčí pražského dopravního podniku Ondřej Pečený. Provoz se podařilo obnovit v 9:22.

Na místě zasahovali policisté a záchranáři. Podle dostupných informací se neštěstí stalo na koleji směrem ke konečné Háje.

"Přivolaný lékař již mohl pouze provést ohledání těla zemřelého 40letého muže, který utrpěl devastující poranění neslučitelná se životem," řekla mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.  

Reklama

Výběr článků

Načítám