Hlavní obsah

Zástupce šéfredaktora zpravodajství TV Prima Jana Tunu přepadli

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Minulý týden, pozdě večer ze čtvrtka na pátek, přepadl zatím neznámý muž v Praze zástupce šéfredaktora zpravodajství TV Prima Jana Tunu. Napadenému přerazil nos a bleskurychle utekl. Případem se zabývají policisté.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Jan Tuna zraněný po napadení

Článek

„Vycházel jsem z baru, kde jsem se na chvilku po práci stavil. Byl jsem tam maximálně půl hodiny, dal jsem si jeden drink. Prošel jsem kolem schodiště, když se z ničeho nic u mě zezadu objevil neznámý muž, dostal se až ke mě a silně mě udeřil pěstí do obličeje,“ popsal Tuna incident.

Doplnil, že při útoku vykřikl muž „Národní odpor“ a velmi rychle s kapucí na hlavě zmizel. Národní odpor je extrémní pravicová organizace, jejíž členové se netají sympatiemi k nacismu. Tuna se vrátil do baru, kam obsluha přivolala policisty. Ti novináře převezli k ošetření. Lékaři zjistili, že má přeražený nos. „Do práce chodím, tento týden se rozhodne, jestli budu muset na operaci,“ doplnil Tuna.

Incident viděl další muž, který ale tvrdil, že s napadením neměl nic společného. „Než ale přijela policie, tento člověk z baru zmizel. Neumím si to vysvětlit, nevím, co jsem tomu útočníkovi udělal,“ uzavřel Tuna.

Útočník nejspíš skrytě čekal na schodišti, podle obsluhy baru za Tunou ven nikdo nevyšel. Policie nyní případ vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám