Hlavní obsah

Auto vjelo pod vlak, 25letá žena zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KAZNĚJOV
Aktualizováno

Osobní auto se v neděli ve 14:40 srazilo se spěšným vlakem na železničním přejezdu před Kaznějovem na severním Plzeňsku. Na místě zemřela jedna žena z vozu, další ženu s těžkými zraněními přepravili lékaři do nemocnice. Nikdo další nebyl zraněn.

Foto: Jindra Pašková, Právo

Ve zdemolovaném voze zemřela 25letá žena.

Článek

Nehoda se stala na trati, která vede přes Horní Břízu směrem na Most. Drážní inspekce uvedla, že přejezd je vybaven světly, není chráněn závorami a nachází se mezi Horní Břízou a Oborou u Kaznějova.

Podle mluvčí západočeské policie Jolany Číhové seděla za volantem zcela zdemolovaného vozu Peugeot Partner 47letá řidička. Její těžké zranění si vyžádalo letecký transport do nemocnice. Pětadvacetiletá dcera zemřela na místě.

:. Ve zdemolovaném voze zemřela 25letá žena.foto: Právo/Jindra Pašková

"Auto vjelo přímo pod vlak, náraz ho odhodil stranou. Cestou se otočilo. Souprava se čtyřmi vozy směřující od Plzně na Most se zastavila po 260 metrech,“ informoval vrchní inspektor ČD Richard Jandovský.

Podle Zdeňka Housara, důstojníka krajských hasičů, ve vlaku cestovalo asi 80 lidí, pro které přijely náhradní autobusy.

Provoz na trati by měl být již obnoven.

:. Ve zdemolovaném voze zemřela 25letá žena.foto: Právo/Jindra Pašková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám