Hlavní obsah

Žena vypadla po hádce s mužem ze sedmého patra, přežila

Právo, Novinky, mif, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

S těžkými zraněními skončila v nemocnici 29letá žena po pádu z okna sedmého patra domu v Markově ulici Ostravě. Policie zatím neví, zda žena chtěla spáchat sebevraždu, či zda šlo o nešťastnou náhodu případně trestný čin.

Článek

Podle mluvčí ostravské policie Gabriely Holčákové v sobotu ve 21:50 událost oznámil svědek, který řekl, že viděl z okna padat ženu.

"Viděl jsem člověka padat ze sedmého patra. Na cestě dolů srážel sušáky na prádlo a satelitní antény. Jak tak narážel na ty sušáky, točil se ve vzduchu, jako by dělal hvězdu. Bylo však zřejmé, že se snaží zachytil těch sušáků. Pak se ozval zvuk, který si nechci pamatovat. Pád těla na zem,“ popsal Novinkám scénu svědek nehody.

Žena dopadla na travnatou plochu před domem, což jí nejspíše zachránilo život.

Policejní mluvčí dále uvedla, že policie prověřuje všechny možné okolnosti pádu, úkony žádného trestného činu zahájeny nebyly. Na otázku, zda pád může souviset s předchozí hádkou, odpověděla: "Prověřujeme jak náhodný pád, tak možný pokus sebevraždy, vyloučeno zatím není ani cizí zavinění."

"Proběhlo ohledání místa, zajištění stop, policisté vyslýchají svědky, vysvětlení podá i 30letý přítel ženy, který se tam nacházel, a později bude vyslechnuta také samotná žena, až jí to její zdravotní stav dovolí. Podle toho pak uděláme závěr,“ dodala Holčáková.

Žena utrpěla těžká zranění. V současné době je hospitalizována na traumatologii. Podle lékařů je její stav vážný, ale stabilizovaný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám