Hlavní obsah

Zlodějka sehrála divadlo se znásilněním a ochrance pláchla

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Dokonalé herecké schopnosti využila zlodějka, kterou pronásledovali až na parkoviště detektivové z ochranky obchodního domu v Plzni. Když ženu dostihli, sehrála pro kolemjdoucí divadlo se znásilněním. Ve zmatku, který hysterickou scénou způsobila, pak ochrance pláchla.

Článek

„Žena přišla do obchodního domu v doprovodu dvou mužů. Jeden si vzal do ruky kufr se značkovým šroubovákem a druhý vyndal z regálu oscilační pilu. Celkem zboží za téměř osm tisíc korun. Chvíli muži procházeli obchod a nakonec se zastavili v oddělení dveří. Tam před tím žena položila do regálu černou tašku, do které muži vložili oba kufry,“ popisoval chování trojice mluvčí plzeňských policistů Jaroslav Ibehej.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání

Žena po chvíli tašku vyndala z regálu a odešla k pokladnám, které prošla bez zaplacení. „Za pokladnami ji chtěli pracovníci agentury zadržet, ale ona pustila tašku na zem a začala utíkat. Muži ji dostihli na parkovišti. Ta ale začala hlasitě křičet, že ji chtějí přepadnout a znásilnit.

Kolemjdoucí se ženy začali zastávat a nadávali pracovníkům agentury. V nastalém zmatku se ženě podařilo utéct k připravené bílé dodávce a ihned odjela,“ pokračoval Ibehej.

Policistům se podařilo zajistit fotografie a žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud někdo tyto osoby zná nebo si pamatuje něco, co by mohlo policistům pomoci v pátrání, ať se obrátí na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám