Hlavní obsah

Když auto koupit nechtěli, hrozil, že je podřízne

Novinky, pno
MLADÁ BOLESLAV

Děsivou vzpomínku na prohlížení si staršího automobilu k prodeji mají od pátku dva mladíci, kteří si prohlíželi na parkovišti u jednoho z obchodních domů v Mladé Boleslavi vůz, který jeho majitel nabízel. Když si ho nevybrali, muž vytáhl nůž a hrozil, že jestli jim nedá peníze na benzín, tak je podřízne.

Článek

„Jestli mi nedáte peníze na benzín, tak vás podřežu,“ hrozil muž mladíkům když zjistil, že si jeho vůz nekoupí. Kromě benzínu chtěl i mobilní telefon. „Svou výhružku podpořil tím, že vytáhl z kapsy nůž a jím jednoho z mladíků ohrožoval,“ řekl v pondělí mluvčí policie v Mladé Boleslavi Ladislav Mareš.

Jednomu z dvojice mladíků se podařilo utéct, druhého agresivní prodejce udeřil pěstí do obličeje, svlékl ho z mikiny a ukradl ji společně s doklady a klíči. Pak nebezpečný prodejce z místa ujel.

Kriminalisté zjistili, že by se mělo jednat o devatenáctiletého muže z Litoměřicka, který vůz nabízel i na internetu. V sobotu si muži zákona pro vypečeného muže přišli a zadrželi ho. Ještě ten den byl obviněn z loupeže, za kterou mu hrozí až desetiletý žalář.

Reklama

Výběr článků

Načítám