Hlavní obsah

Chodec našel na Českokrumlovsku mrtvolku novorozence

Právo, fal
ČESKÝ KRUMLOV

Mrtvolku novorozence našel ve čtvrtek dopoledne náhodný chodec na Českokrumlovsku. Tělíčko leželo pohozené několik desítek metrů od silnice mezi Kladenským Rovným a odbočkou na obec Skláře.

Článek

Právu to v pátek sdělila českokrumlovská policejní mluvčí Michaela Pavlíčková s tím, že přesný čas ani příčina smrti není prozatím známa. „Tělíčko se nacházelo v porostu, u lesní cesty,“ uvedla mluvčí.

Podotkla, že kriminalisté potřebují spolupráci lidí, a proto žádají občany, kteří v období od půlky letošního srpna do 4. září viděli v těchto místech stát vozidlo, či se někoho pohybovat, aby jim tyto informace předali na telefonní číslo 974 23 23 23, na tomto telefonu je i záznamník, či na linku 158. „Důležitý může být také poznatek o ženě, která byla těhotná, nyní již není, ale dítě nemá,“ doplnila Pavlíčková.

Místní obyvatelé jsou z nálezu v šoku. „Něco takového bych tu nečekala. Je to hrozná věc, ani tomu nemohu uvěřit. Úplně mě mrazí v zádech. Doufám, že bude tato žena co nejdříve nalezena a řádně potrestána,“ sdělila Právu jedna ze starousedlic Kladenského Rovného.

Silnice u níž bylo tělíčko nalezeno, je poměrně hojně využívána. Vede z Českého Krumlova směrem k rekreační oblasti Lipna nad Vltavou a dále k rakouské hranici. Prostitutky tu však nestávají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám