Hlavní obsah

Náraz do stromu nepřežila spolujezdkyně, tři těžce zranění

Právo, jjí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PELHŘIMOV

Život šestapadesátileté spolujezdkyně si v úterý vyžádala dopravní nehoda, která se stala dvacet minut před sedmou hodinou ráno na silnici mezi Novou Bukovou a Horní Cerekví na Pelhřimovsku.

Článek

"Šedesátiletý řidič osobního vozu Škoda Felicia z dosud nezjištěných příčin vyjel na přímém úseku silnice mimo komunikaci a čelně narazil do stromu,“ uvedla policejní mluvčí Hana Kotková.

Řidič i všechny tři spolujezdkyně ve věku mezi padesáti a šedesáti lety utrpěli těžká zranění, žena sedící v době nárazu na předním sedadle po převozu do nemocnice zemřela. Podle dostupných informací se čtveřice vracela felicií z práce, z noční směny. Auto mířilo od Pelhřimova do Horní Vsi u Horní Cerekve.

Úterní nehoda završila počet mrtvých na silnicích pelhřimovského okresu od začátku letošního roku na deset. Další dva lidé zemřeli dvaadvacátého července při nehodě na 77. kilometru dálnice D1.

Reklama

Výběr článků

Načítám