Hlavní obsah

Ubil známého a chlubil se tím v hospodě

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Z ublížení na zdraví s následkem smrti obvinili kriminalisté o víkendu devatenáctiletého mladíka, který v sobotu večer ubil v Ostravě-Zábřehu svého známého. O události se policisté dozvěděli kuriózním způsobem, muž totiž odešel do restaurace, kde se o krvavém útoku pochlubil spolustolovníkům.

Článek

"Řekl jim, že lidově řečeno 'umlátil chlapa'. Návštěvníci restaurace tak obratem přivolali policisty, na místo okamžitě přijela hlídka. Muž policisty zavedl na místo poblíž areálu garáží v Ostravě-Zábřehu, kde oběť ležela bez známek života,“ řekla mluvčí policie Soňa Štětínská.

K motivu pachatel policistům nic neřekl. "Kriminalisté zjistili, že útočník z dosud nezjištěného důvodu fyzicky napadl 44letého muže v sobotu kolem třetí hodiny odpoledne,“ dodala mluvčí s tím, že muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

Policie podala návrh na vzetí obviněného do vazby. Kromě ublížení na zdraví s následkem smrti je obviněn také z výtržnictví, krádeže a neoprávněného držení platební karty.

Reklama

Výběr článků

Načítám