Hlavní obsah

VIDEO: V Nejdku v noci havarovalo plně obsazené auto, čtyři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEJDEK
Aktualizováno

Přeplněné osobní auto havarovalo v noci z pátku na sobotu se smrtelnými následky v Chodovské ulici v Nejdku. Na místě po nárazu do stromu zůstali tři mrtví. Jedna žena později zemřela v nemocnici. Další dva zranění jsou ve vážném stavu.

Foto: František Kšajt, Právo

Místo tragédie, kde zemřeli tři lidé po nárazu osobního vozu do stromu.

Článek

„Zasahovali naše tři sanitky. Mezi mrtvými je také patnáctiletý chlapec,“ uvedl nejprve mluvčí karlovarských záchranářů Lukáš Hutta. Mluvčí hasičů František Petr dodal, že další pasažéři utrpěli těžká zranění.

Podle zjištění Práva se jednalo o romskou rodinu, která bydlí nedaleko místa nehody. O tom co se vlastně stalo se první zprávy rozcházely. Policie nesrovnalosti upřesnila později.

Vůz dostal smyk

„Devětatřicetiletý řidič z Nejdku nezvládl řízení osobního vozu Renault 19. Na rovném úseku silnice nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vyjel s vozem částečně vpravo mimo zvýšenou vozovku a při návratu zpět na silnici dostal smyk. Vůz pak vjel do protisměru a narazil pravým bokem do stromu,“ upřesnila pro Právo mluvčí plzeňské policie Martina Kohoutová.

„V autě cestovalo celkem sedm osob ve věku od deseti do devětatřiceti let," doplnila mluvčí. Řidič a dva chlapci ve věku 15 a 17 let při nehodě zemřeli, 39letá žena, 17letý mladík a dívky ve věku 10 a 16 let utrpěli těžká zranění. Lékař karlovarské nemocnice Vratislav Kraus potvrdil, že devětatřicetiletá žena ráno zemřela. Další dva zranění jsou nyní operováni na karlovarské chirurgii.

Zdemolované vozidlo bylo zajištěno pro potřeby dalšího šetření, škoda na voze byla předběžně odhadnuta na částku 60 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám