Hlavní obsah

Pes v Brně spadl z balkónu na chodník

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Přímo mezi procházející Brňany spadl ve čtvrtek krátce po čtrnácté hodině na Panské ulici v centru jihomoravské metropole pes. Německý ovčák s největší pravděpodobností vyskočil z balkonu v druhém patře, strážníci ale prošetřují i verzi, že byl pes vyhozen úmyslně.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Na místě dopadu psa na zem byly viditelné krvavé šmouhy.

Článek

„Oznamovatel události uvedl, že psa někdo z okna vyhodil. Na místo ihned vyrazili strážníci. Majitelé psa ale ještě před naším příjezdem zavolali veterinářku, která psa hned na místě ošetřila. Zraněné zvíře pak strážníci odvezli na veterinární ambulanci,“ řekl mluvčí strážníků Zdeněk Novák.

Na místě pádu nešťastného zvířete na chodník zbyly několik desítek minut po události už jen krvavé stopy. Podle sousedů pes zřejmě vyskočil z balkonu sám. „Já dobře znám majitele toho vlčáka, určitě by svého psa dolů nehodil. Už asi před dvěma lety se stalo, že pes skočil z balkonu, protože viděl holuba. Takže se asi nepoučil. Víte, oni si ho vzali z vesnice, ten pes nebyl podle mě zvyklý na život ve městě,“ řekla jedna ze sousedek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám