Hlavní obsah

Pražský policista je v cele kvůli pohlavnímu zneužívání nezletilé

Právo, rav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

V cele předběžného zadržení je od pondělního večera pražský policista, kterého Inspekce ministra vnitra podezřívá podle informací Práva nejméně z jednoho pohlavního zneužívání osoby mladší patnácti let. Právu to řekl důvěryhodný zdroj obeznámený s případem s tím, že nyní probíhají výslechy všech účastníků a policista dosud nebyl obviněn.

Článek

Podle zatím neověřených informací je obětí 13letá dívka. Informaci o zadržení policisty potvrdil Právu také náměstek ředitele pražské policie Zdeněk Bezouška s tím, že jde o uniformovaného policistu z jednoho místního oddělení.

"Podle informací, které jsme obdrželi od inspekce, je podezřelý z pohlavního zneužívání,“ řekl Bezouška. Právu se podařilo zjistit, že jde o policistu z Prahy IV, dívku měl pohlavně zneužít v srpnu.

"Vzhledem k tomu, že jde skutečně o závažný skutek, nebudeme k tomu zatím poskytovat bližší informace,“ uvedl Vladimír Řepka z tiskového odboru ministerstva vnitra.

"Při šetření případu vyplynulo, že oběť nemusí být jenom jedna,“ řekl v úterý zdroj Práva s tím, že obvinění by mělo padnout v nejbližších hodinách. Za pohlavní zneužití nezletilé osoby pachateli hrozí až osm let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám