Hlavní obsah

Aby si přítele udržela, vymyslela si znásilnění

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Brněnští kriminalisté rozluštili v uplynulých dnech případ údajného znásilnění. Šestadvacetiletá dívka si vymyslela znásilnění proto, aby od ní přítel neodešel. Vychytralá dívka muži poslala z pro něj neznámého čísla přes tisíc zpráv, v níž sama sobě hrozila újmou na zdraví a smrtí. Vše proto, aby o ni měl strach a nerozešel se s ní.

Článek

S dívkou se její přítel chtěl rozejít, proto hledala způsob, jak si ho udržet. Vymyslela tak neuvěřitelný plán. Z jiného mobilního telefonu mu začala psát výhružné a vulgární SMS zprávy, ve kterých se vydávala za svého bývalého přítele, který vyhrožuje jí samotné.

„V textových zprávách bylo většinou popsáno, co dívce udělá, jak ji bude týrat, že ji znásilní, zabije apod. Dokonce zaslala i MMS, kde byla vyfocená nahá a poškrábaná,“ popsala činnost ženy mluvčí policie Andrea Procházková.

Jenže se přepočítala. Mladík se začal o svou dívku bát a vše nahlásil na policii. Dívka reagovala rychle a policistům řekla, že ji bývalý přítel znásilnil. Pak začalo policejní rozkrývání celého případu.

„Kriminalisté zjistili, že dívka poslala svému partnerovi celkem 1400 zpráv na mobilní telefon a vše si vymyslela jen proto, aby se s ní nerozešel a měl o ní strach. Nakonec se ke všemu přiznala,“ doplnila mluvčí policie.

Zda přítel u vychytralé dívky nakonec zůstal, není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám