Hlavní obsah

Policie pátrá po majiteli soutěže Miss ČR Janu Moťovském

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Policie vyhlásila pátrání po podnikateli Janu Moťovském. Pátrá po něm od 3. srpna, kdy odjel do Francie a od té doby se s ním nikomu nepodařilo zkontaktovat. Policie požádala o pomoc i Europol. Uvedla to TV Nova.

Článek

Jan Moťovský kromě soutěže Miss ČR vlastní a provozuje také jevanské muzeum Karla Gotta Gottland či známý S-club v Řitce. Patří mu i několik dalších firem.

Moťovský odjel 3. srpna do Francie. Od té doby ale o něm nejsou žádné zprávy. Jeho mobilní telefon je vypnutý. Žádné informace o něm nemá ani jeho manželka, která je nyní v Praze.

"Přes týden se neozval, uvědomili jsme policii, protože tohle není jeho styl," řekla Novinkám Sandra Ctibůrková ze společnosti APK./2, kterou Moťovský vlastní.

Vracet by se měl příští týden. Ve Francii byl obchodně. "Naposledy zavolal telefonem kolem 12. hodiny a od té doby o něm nemáme my ani jeho kolegové z práce žádné informace," řekla mluvčí kriminální policie Pavla Kopecká.

Moťovský koupil soutěž Miss ČR od Miloslava Zapletala. Nejprve získal sedmdesátiprocentní podíl, letos na jaře odkoupil zbylých 30 procent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám