Hlavní obsah

Sebevrah záměrně namířil své audi do protisměru, dva zranění

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ LÍPA

O sebevraždu v osobním voze se v pondělí neúspěšně pokusil 47letý muž z Nového Boru. Poté, co spolykal prášky, usedl za volant silného vozu audi s úmyslem zabít se. Vyjel do protisměru, kde se srazil s protijedoucím osobním autem. Dalšímu řidiči se podařilo srážce vyhnout. Při nehodě se dva lidé zranili.

Článek

"Před obcí Obora ve směru na Mladou Boleslav úmyslně vyjel v mírné pravotočivé zatáčce do protisměru, přímo před protijedoucí Škodu Favorit. Jeho řidiči se podařilo sebevrahovi vyhnout. Za ním jedoucí řidič Opelu Corsa ale takové štěstí neměl a sebevrah v audi do něj bočně narazil,“ řekl mluvčí policie Milan Bradáč.

Po nárazu řidič audi pokračoval ještě několik set metrů v jízdě v protisměru a několikrát narazil do svodidel. Na konci svodidel vyjel do příkopu, kde zůstal stát.

"Policisté provedli u šoféra audi dechovou zkoušku, při níž mu naměřili 0,61 promile alkoholu. Policistům pak muž tvrdil, že alkohol pil až po nehodě,“ doplnil Bradáč.

Při svém sebevražedném pokusu muž lehce zranil 73letého řidiče opelu a jeho 67letou spolujezdkyni. Sebevraha policisté zadrželi a převezli do léčebny.

Reklama

Výběr článků

Načítám