Hlavní obsah

VIDEO: Řidič kamiónu v Brně naboural jedenáct aut

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Jako po boji to vypadalo v Brně krátce před šestou hodinou na frekventované Rokytově ulici. Při sjezdu z prudkého kopce tam totiž kamión naboural postupně do jedenácti osobních aut. Naštěstí si hromadná nehoda vyžádala jen jedno zranění, záchranáři odvezli do nemocnice řidiče neovladatelného kamiónu s lehčími zraněními.

Článek

"Kamión sjížděl z kopce a zřejmě vinou technické závady naboural do několika vozů. Policisté pracují na rychlém zprůjezdnění silnice, provoz je zatím veden po objízdných trasách. Řidič kamionu bude vyslechnut až po jeho ošetření v nemocnici,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Na místě zasahovali i hasiči. "Přečerpali naftu, která vytékala z nádrže kamiónu a sorbetem zlikvidovali naftu na silnici. Pomohli také s úklidem cementu, který se na komunikaci vysypal,“ dodal mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

:. Dopravu ve vytížené brněnské Svatoplukově ulici zablokovala v pondělí odpoledne havárie kamiónu a několika osobních aut. Foto: Pro Novinky.cz Jan Sýkora

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám