Hlavní obsah

Násilník v Přerově ubil u bankomatu muže, který mu dlužil peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Policisté ve středu dopadli čtyřiašedesátiletého muže, který na začátku měsíce před jednou z tamních restaurací ubil o tři roky staršího muže. Důvodem byly dva tisíce korun, mu napadený dlužil. Násilník muže ubil u bankomatu, když vybíral peníze, aby mu je vrátil. Na následky zranění muž zemřel.

Článek

Do sporu se dvojice dostala 1. srpna kolem poledne v restauraci U Mostu v ulici Jateční. "Pachatel muže udeřil několika ranami pěstí do hlavy a obličeje. Zraněný muž následně z restaurace odešel do ulice Palackého, kde si chtěl vybrat peníze z bankomatu a vrátit tak svůj dluh," uvedla přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Útočník za ním ale vyběhl a dál ho bil. Pak z místa ujel na kole. Zbitý muž zavolal policii a záchranka ho převezla do nemocnice, kde druhý den na následky zranění zemřel.

Policisté na základě svědeckých výpovědí dopadli o pět dní později na Uherskohradišťsku podezřelého čtyřiašedesátiletého muže. Ten však útok popírá. Policisté jej obvinili z ublížení na zdraví s následkem smrti. Hrozí mu až osm let vězení.

Policisté žádají případné svědky, kteří spatřili druhé napadení, jenž se odehrálo u baru Koner v ulici Palackého, aby zavolali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám