Hlavní obsah

Ve středu večer zemřeli při nehodách tři motorkáři

NYMBURK/ZNOJMO
Aktualizováno

Dva motocyklisté ve středu večer zahynuli na Nymbursku. Třiadvacetiletý muž nedaleko Kostomlat nezvládl ve vysoké rychlosti řízení motocyklu a havaroval. O hodinu později narazil na silnici u Vlkova pod Oškobrhem motocyklista do traktoru, který odbočoval vlevo. Další motorkář se zabil na Znojemsku.

Článek

"Třiadvacetiletý motocyklista ve vysoké rychlosti nezvládl předjíždění a narazil na překážku. Utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel na místě nehody," uvedla Jana Šeblová ze středočeské záchranky.

Druhá nehoda se stala zhruba o hodinu později. Motorka tam ze strany narazila do traktoru. Její řidič si zřejmě nevšiml, že stroj před ním se chystá dbočovat vlevo. "Muže ve věku asi 35 až 40 let posádka naší záchranné služby půl hodiny resuscitovala, ale bohužel neúspěšně," doplnila Šeblová.

Druhý účastník dopravní nehody, asi patnáctiletý chlapec, který také seděl na motorce, má poraněnou hlavu. Vrtulník ho ve vážném stavu přepravil do nemocnice.

Třetí obětí z řad motorkářů se ve středu večer stal třiačtyřicetiletý muž, který havaroval v Moravském Krumlově na Znojemsku. Lékaři jej s vážnými zraněními převezli do nemocnice, kde v noci zemřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám