Hlavní obsah

Matka se synem spáchali v autě sebevraždu

Právo, paš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SKVIŘÍN
Aktualizováno

V rodinnou tragédii se změnil nález dvou mrtvých v autě zaparkovaném v lese v katastru města Bor na Tachovsku, místě zvaném Kadrnožka. Podle lékaře byli muž a žena mrtví několik dnů. Hadice vedená z výfuku do okénka u řidiče vypovídala o sebevraždě, policie ji po ohledání místa potvrdila.

Foto: Jindra Pašková, Právo

Místo události

Článek

Nález odstaveného vozu oznámil ve středu dopoledne pracovník Lesů ČR. Uzavřené modré vozidlo Fiat Bravo stálo v hloubi porostu, u lesní cesty, zhruba 400 metrů od silnice na Skviřín. Od výfuku k okénku na straně řidiče důkladně oblepeném páskou vedla hadice, zřejmě se otrávili výfukovými zplodinami.

foto: Právo/Jindra Pašková

„Cizí zavinění bylo vyloučeno,“ konstatovala mluvčí tachovské policie Jindřiška Cholenská. Podle informací západočeské záchranné služby šlo o 55letou ženu a jejího 34letého syna z Rokycanska. „Těla byla na místě delší dobu, zhruba týden,“ uvedla mluvčí Lenka Ptáčková.

Podle osoby obeznámené s případem zanechala dvojce na palubní desce několik dopisů na rozloučenou, mezi nimi psaní pro policii. K sebevraždě je údajně vedly osobní problémy zapříčiněné špatnou finanční situací a zadlužením. Přesnou příčinu smrti určí nařízená soudní pitva.

foto: Právo/Jindra Pašková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám