Hlavní obsah

Dcera napadla matku kladivem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVÍŘOV

V divou saň se proměnila ve čtvrtek odpoledne čtyřicetiletá žena z Havířova-Polesí poté, co násilím vnikla do bytu své matky. Po řádění trvajícím několik desítek minut za ní zůstala škoda ve výši dvacet tisíc korun. Útočnice navíc starou ženu poranila na hlavě.

Článek

"Pachatelka rozbila kladivem vstupní dveře bytu. Vyhrožovala matce zabitím a přitom ji udeřila zmíněným nářadím do hlavy. Poté začala ničit zařízení v místnostech - kladivem rozbíjela ledničku, mikrovlnou troubu a nábytek," popsala incident policejní mluvčí Severomoravského kraje Soňa Bradáčová.

Pachatelka je podezřelá z trestných činů násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci, pokusu ublížení na zdraví, poškozování cizí věci a porušování domovní svobody.

Stíhání se ale nějaký čas bát nemusí. Vzhledem ke svému psychickému stavu byla převezena do opavské léčebny. Její matka je po sešití rány na hlavě v domácím léčení.

Reklama

Výběr článků

Načítám