Hlavní obsah

VIDEO: Tragická nehoda v Praze, mrtvý a šest zraněných

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Krátce před jedenáctou hodinou dopoledne se v pátek stala v Praze 5 těžká dopravní nehoda s tragickým koncem. V Novořeporyjské ulici se srazila dvě osobní vozidla. Jeden člověk nehodu nepřežil, dalších šest osob bylo zraněno.

Článek

„Zatím z neznámých příčin se v místě podjezdu Rozvadovské spojky směrem na Plzeň střetla dvě vozidla. Zraněno bylo celkem šest osob, jeden člověk nehodu nepřežil,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Záchranáři u těžké dopravní nehody v Praze. Foto: HZS Praha

Nehodu nepřežil devatenáctiletý řidič Škody Octavie, který zemřel na místě. Jeho spolujezdci, dva manželé a sedmiletá holčička, utrpěli zranění, se kterými je odvezla záchranná služba do nemocnice, stejně jako řidiče vozu Hyundai.

"Jeho dva spolujezdce, manželský pár, přepravil do nemocnice vrtulník záchranné služby. Část silnice byla v těchto místech uzavřena, průjezdný zůstal pouze jeden jízdní pruh, kterým mohli řidiči dále projíždět směrem do centra na Barrandovský most,“ doplnila mluvčí policie.

Příčinu srážky policisté zatím neznají.

Záchranáři u těžké dopravní nehody v Praze. Foto: HZS Praha

Reklama

Výběr článků

Načítám