Hlavní obsah

Muž zemřel po pádu na kosu

– ZLÍN
Právo, jr

Velmi nešťastně skončila nedělní snaha zapojit se ještě do práce šestaosmdesátiletého muže na poli u obce Lutonina na Zlínsku.

Foto: František Kšajt, Právo

Článek

„Senior, který měl po několika operacích kyčle a který musel při běžné chůzi používat francouzské hole, se vydal na pole s kosou sekat trávu,“ informovala v pondělí mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Muž při práci na nerovném terénu zakopl zřejmě o travní drn a upadl tak nešťastně, že se kosou zranil. Podle informací Práva ostří kosy přitom muži proniklo přímo do břicha. „Muže bez známek života nalezla manželka, která přivolala lékařku. Nešťastníkovi však již nebylo pomoci.

Na místě jsme vše důkladně prověřili a ani naši kriminalisté neshledali, že by se někdo na této nešťastné události podílel. Nařídili jsme zdravotní pitvu,“ řekla Bartíková. „Jednalo se zřejmě o nešťastnou náhodu,“ uvedla Bartíková.

Dodala, že starší lidé by na sebe měli více dbát a být zejména při práci opatrnější. Podobný případ je podle zlínské policejní mluvčí v regionu nepříliš obvyklý. „Zato poměrně často šetříme případy, kdy si člověk ublíží na pracovišti,“ poznamenala Bartíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám