Hlavní obsah

VIDEO: V Ostravě zastřelili muže, mohlo jít o veksláka

Právo, kij
OSTRAVA

V Ostravě-Hrabůvce v pondělí dopoledne neznámý útočník zastřelil přibližně 50letého muže. Podle informací Práva se vražda stala asi 100 metrů od jeho domu. Policie zatím odmítla, vzhledem k počátku vyšetřování, poskytnout k případu bližší informace.

Článek

Podle informací Práva mohlo jít o veksláka, který v centru Ostravy prodával valuty. „Vědělo se o něm, že když každé ráno vyrážel z domu kšeftovat, měl u sebe velký obnos peněz,“ řekl Právu zdroj.

Podle jednoho svědka měl útočník přijet na místo vraždy v maskáčových kraťasech a kšiltovce. Po výstřelech údajně sebral muži jeho tašku.

Policisté dostali oznámení o střelbě na tísňovou linku. „Po příjezdu na místo v ulici Mjr. Nováka zjistili, že na chodníku leží muž bez známek života. Přivolaný lékař konstatoval smrt. Vzhledem k závažnosti si případ převzali kolegové ze služby kriminální policie a vyšetřování,“ sdělila mluvčí severomoravské policie Soňa Bradáčová.

Podle ní totožnost mrtvého znají. „Kriminalisté po pachateli pátrají. Vyhodnocují zajištěné stopy a získané informace. Prověřují veškeré okolnosti, které by se mohly případu týkat. Neznámý pachatel je podezřelý z trestného činu vraždy,“ doplnila Štětínská.

Reklama

Výběr článků

Načítám