Hlavní obsah

VIDEO: Při srážkách kamiónů a osobních aut zemřeli tři lidé

ČESKÝ TĚŠÍN

Srážka kamiónu a osobního auta v Českém Těšíně zabila ve středu odpoledne dva lidi - důchodce ve věku 73 a 70 let. Na jejich osobní vůz zřejmě najelo zezadu polské nákladní auto. Řidič osobního vozu zemřel v Moravskoslezském kraji i při dopolední nehodě svého vozu a kamiónem.

Článek

Příčinu nehody v Českém Těšíně policie zatím nezná. Osobní auto zřejmě vjelo nákladnímu autu do dráhy a ten do vozu zezadu naboural.

Třiasedmdesátiletý řidič a jeho o tři roky mladší manželka na místě zemřeli. "Co přesně se na silnici stalo, ještě nevíme. Na místě nyní pracují specialisté na dopravní nehody a také soudní znalci," řekl policista.

"V osobním vozidle záchranáři nalezli zaklíněné dvě osoby. Muž ve věku sedmdesát tři let a jeho devětašedesátiletá spolujezdkyně však při kolizi utrpěli mnohočetná smrtelná poranění, kterým podlehli ještě před příjezdem lékařské pomoci," řekl Novinkám mluvčí krajské záchranky Lukáš Humpl.

Další řidič zemřel při čelním nárazu

Nehody v Moravskoslezském kraji si ve středu vyžádaly celkem tři mrtvé. Už dopoledne zemřel na tahu mezi Ostravou a Olomoucí řidič Fordu Fiesta. I u této nehody byly osobní a nákladní auto. Oba vozy se srazily čelně.

Řidič osobního vozu, který kolizi nepřežil, vjel ze zatím neznámé příčiny do protisměru. "Jeho věk a totožnost zatím neznáme," řekl mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík. Trosky zdemolovaného auta byly rozesety po silnici.

Nehoda se stala kolem jedné hodiny, trosky se uklízely do půl třetí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám