Hlavní obsah

Po ohlášení revize jízdenek dostal revizor hlavičku

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Na úterní službu dlouho nezapomene dvojice revizorů, kteří kontrolovali cestující v tramvaji v Horní ulici v Ostravě - Dubině. Pozdě odpoledne jeden z nich kontroloval devětadvacetiletého muže. Ten postupně napadl oba revizory poté co vyšlo najevo, že jede bez platné jízdenky.

Článek

Incidentu předcházela kontrola jízdenky cestujícího. Pracovníci dopravního podniku zjistili neplatnost předloženého dokladu. Obviněný muž to popíral a následovala verbální rozepře.

Poté měl muž napadnout 32letého revizora opakovanými údery pěstí do tváře. Se zlou se potázal i 39letý kolega napadeného, který mu přispěchal na pomoc. Útočník měl i dalšího revizora udeřit čelem do tváře a uchopit jej za košili pod krkem,” řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Útočník oba revizory zranil. “Muž putoval do cely a vyslechl si obvinění z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Hrozí mu tak trest odnětí svobody až na dvě léta,” doplnila Holčáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám