Hlavní obsah

Z policejní služebny v Praze utekl zloděj v poutech

Právo, jfk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Muž podezřelý z krádeže utekl v pondělí ráno přímo z policejní služebny v pražské Svatoslavově ulici. Postup policistů, kteří nechali zadrženého utéct, prošetřuje Inspekce ministra vnitra.

Článek

„Ten muž byl zadržen pro podezření z majetkové trestné činnosti a v nestřežené chvíli nějakým způsobem utekl,“ řekla Právu mluvčí pražské policejní správy Eva Miklíková. Podle jejích slov byl ještě po 13. hodině odpoledne na útěku.

„Dopaden nebyl, pátráme po něm. Postup policistů z té služebny prošetřují příslušné kontrolní orgány včetně inspekce,“ dodala mluvčí.

„Já vám k tomu v současné době nemohu podat žádné informace. V té souvislosti probíhá vyšetřování inspekcí,“ uvedl pouze vedoucí místního oddělení policie, kde k události došlo, Martin Němec.

„Zatím máme na místě výjezdovou jednotku, která zjišťuje všechny okolnosti,“ říká mluvčí Inspekce ministra vnitra Martina Lídlová s tím, že inspekce už případ převzala.

Reklama

Výběr článků

Načítám