Hlavní obsah

Motorkář přelétl přes svodidla a poranil si páteř

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Řidič motocyklu se vážně poranil v sobotu odpoledne při nehodě u obce Václavov na Bruntálsku. Motorkář při pádu přelétl přes svodidla u silnice. Při nárazu si těžce poranil páteř, záchranáři ho nadvakrát dopravili do nemocnice v Ostravě.

Článek

Záchranáři byli o nehodě pětatřicetiletého řidiče motorky informováni před půl druhou odpoledne. „Pětatřicetiletý muž byl při vědomí a komunikoval se záchranáři, utrpěl však těžké poranění páteře. Posádka jej ošetřila a zajistila ve vakuové matraci. Poté byl předán na urgentní příjem nemocnice v Krnově,“ řekl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Jeho zranění ale bylo velmi vážné. V podvečerních hodinách záchranná služba zajišťovala transport zraněného muže opět. Tentokrát z krnovské nemocnice do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě.

„Závažné poranění páteře si vyžádalo transport pacienta na specializované pracoviště neurochirurgie. Postižený byl šetrně transportován vrtulníkem letecké záchranné služby,“ doplnil mluvčí záchranářů. Bližší okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám