Hlavní obsah

Policie chytila uspávačku řádící na severu Moravy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Nejméně jednu oběť loupeže má na svědomí uspávačka, která v uplynulých dnech řádila na Frýdecko-Místecku. Nebezpečná žena oběť uspala a pak okradla. Policisté dvaatřicetiletou recidivistku dopadli a skončila ve vazbě. Za loupež jí hrozí až třináctiletý pobyt za mřížemi.

Článek

„Padesátiletý muž se se ženou seznámil 6. července v baru v Jablunkově. Přivedl si jí domů, kde spolu popíjeli alkohol. V nestřeženém okamžiku mu ale žena vhodila do pití prášek na spaní,“ řekl mluvčí policie ve Frýdku-Místku Ivan Žurovec.

Když muž usnul, ukradla mu veškerou hotovost, kterou u něj našla. Po probuzení zjistil, že mu schází peníze a věci v hodnotě 15 000 korun, vše nahlásil na policii. Hlídka pak ženu zanedlouho zadržela.

Kriminalisté obviněnou považují za nebezpečnou recidivistku. Podobného zločinu se totiž v minulosti už dopustila. "Po odpykání trestu bude navíc vyhoštěna jako cizinka ze země, jelikož už nyní porušovala desetiletý zákaz pobytu na území České republiky," dodal Žurovec.

Reklama

Výběr článků

Načítám