Hlavní obsah

Policie obvinila ženu z Berouna z týrání dětí

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEROUN

Policie v úterý obvinila matku dvou dětí z Berouna z jejich týrání. Matka měla trápit svého tříletého syna a šestiletou dceru. Přímo při domovní prohlídce našli kriminalisté malého chlapce přivázaného k dětské postýlce psím obojkem.

Článek

Kromě hocha byla v bytě ještě dívka, jeho sestra, která se zde volně pohybovala. Na těle měly obě děti mnoho modřin. Sociální pracovníci děti rodině odebrali a převezli do dětského domova

„Zatím není prokázáno, že by podlitiny pocházely z týrání nebo z běžných úrazů. Byla provedena jejich lékařská prohlídka, děti jsou jinak v pořádku,“ řekla Právu mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Ženě, která se psychicky zhroutila, hrozí za trýznění dětí maximálně tři roky vězení. Ve vazbě neskončila. „Vzhledem k tomu, že jsou děti v ústavu, nehrozí, že by se týrání opakovalo, takže je doma. Není pravda, že by skončila v psychiatrické léčebně,“ vyvrátila mluvčí původní informace.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám