Hlavní obsah

Přítele své manželky přetáhl židlí, pak přišel s nožem a bodl

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Osmačtyřicetiletý muž z Královéhradecka je podezřelý, že se v pátek v noci pokusil zavraždit přítele své manželky. K incidentu došlo ve Skřivanech na Hradecku. Policisté událost vyšetřují jako trestný čin vraždy ve stadiu pokusu.

Článek

„Obviněného muže podezřívají, že s nožem v ruce napadl sedmačtyřicetiletého přítele své manželky a několikrát ho bodnul do různých částí těla. Stalo se to v pronajatém bytě ženy, kam podezřelý neoprávněně už podruhé vnikl. Vykopl uzamčené dveře a pak napadl poškozeného loveckým nožem,“ informovala mluvčí východočeské policie Lenka Burýšková.

Doplnila, že zraněný muž útok přežil jen díky rychlé pomoci a specializovanému lékařskému zákroku.

Obviněný muž vnikl do stejného bytu poprvé už 30. dubna. V obývacím pokoji tehdy se židlí v ruce napadl přítele své ženy a způsobil mu zranění. Když byt opustil, ještě z ulice rozbil kamenem skleněnou výplň okna.

„Obviněnému, který je nyní ve vyšetřovací vazbě, hrozí až 15letý trest odnětí svobody za pokus vraždy, porušování domovní svobody, násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci a za ublížení na zdraví,“ dodala Burýšková.

Reklama

Výběr článků

Načítám