Hlavní obsah

Zákazník zavraždil prostitutku, s níž nebyl spokojen

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA
Aktualizováno

Z vraždy 24leté prostitutky obvinila policie o víkendu o pět let staršího muže z Ostravy. Podle policie se zákazníkovi nelíbilo, že žena odmítla neobvyklé sexuální praktiky. Tělo pak podle dostupných informací odvezl do odlehlého lesa na Karvinsku.

Článek

Na zmizení ženy policii upozornili její příbuzní už koncem června. „Policisté kontaktovali další příbuzné a známé, prověřili, zda není v nějakém nemocničním či jiném obdobném zařízení. Všude ale dostávali negativní odpovědi. Sílilo podezření, že žena mohla být obětí trestného činu,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Kriminalisté mimo jiné zjistili, že obviněný muž si ženu telefonicky objednal 26. června přes společnost, která se zabývá eskortními sexuálními službami. „Paní přišla ve sjednanou hodinu do jeho bytu. Zákazník po ní ale požadoval sexuální praktiky, které odmítla. Vše nakonec skončilo smrtí ženy,“ řekla mluvčí.

Podle informací Práva požadoval muž po ženě anální sex, na kterém se předem ale nedohodli.

Muž podle ní naložil po pár dnech její tělo do auta a odvezl ho do lesního porostu na Karvinsku, kde policie o víkendu provedla rozsáhlou pátrací akci. „Na základě informací ze strany v té době podezřelého prohledávalo v sobotu dopoledne několik desítek policistů jistý prostor na Karvinsku. Akce byla úspěšná, policisté tělo nalezli,“ dodala.

Z výsledků provedené soudní pitvy mimo jiné vyplývá, že žena zemřela na následky zranění hlavy, která utrpěla po úderech dosud nezjištěným předmětem. „Obviněný s policisty spolupracuje,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám