Hlavní obsah

Motorkář zemřel při riskantním předjíždění, další čtyři lidi zranil

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OPAVA

Tragická dopravní nehoda se stala v úterý před osmou hodinou večer v Opavě. Riskantní předjíždění stálo život devětadvacetiletého motorkáře. Jeho spolujezdec utrpěl těžké poranění páteře, zraněni byli další dva lidé.

Článek

Nehoda se stala na začátku Opavy. Motocykl jel od obce Pusté Jakartice. V Ratibořické ulici v Kateřinkách začal u sídla firmy Dřevona předjíždět Renault Megane. Předjíždění ale nezvládl.

"Čelně se střetl s protijedoucím vozem, ve kterém se zranil řidič a jeho spolujezdkyně. Po nárazu byl motocykl odmrštěn na předjížděný renault, jehož řidič byl také zraněn,“ řekl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Na místě zasahovaly dvě posádky záchranné služby a také záchranářský vrtulník z Ostravy. "Lékaři již nedokázali pomoci devětadvacetiletému řidiči motocyklu, který utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Jeho osmnáctiletý spolujezdec byl těžce zraněn,“ řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Záchranáři jej ošetřili s těžkým poraněním páteře. Letecky byl transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám