Hlavní obsah

VIDEO: V Praze se srazily policejní vozy, pět zraněných

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Těžká srážka policejních vozů se stala v noci na úterý v Praze. Vůz Policie ČR pronásledoval ujíždějícího motorkáře, na křižovatce ulic Lovosická a Teplická narazil do vozu městských strážníků. Na místě bylo pět zraněných policistů a strážníků, z toho jeden těžce.

Článek

„Při pronásledování došlo poblíž uvedené křižovatky k bočnímu nárazu do vozidla městské policie. Při dopravní nehodě bylo zraněno pět osob,“ řekla mluvčí pražské policie Iva Knolová. Bližší okolnosti nehody nesdělila.

„Ujíždějícího motorkáře zastavila po chvíli od srážky policejních vozů další hlídka v ulici Čimická. Doklady měl v pořádku, dechová zkouška na alkohol byla negativní,“ řekla mluvčí policie Knolová. Podle ní motorkář ujížděl, protože se dopustil dopravního přestupku.

Jeden muž zákona byl těžce zraněn. „Utrpěl vícečetná závažná poranění, byl připojen na umělou plicní ventilaci a převezen do nemocnice na Vinohradech,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Další čtyři policisté utrpěli lehčí zranění. „Jednalo se převážně o zhmožděniny,“ doplnila Ernestová s tím, že dva zraněné převezly sanitky na ortopedii nemocnice na Bulovce a další dva do zdravotnického zařízení ve Vysočanech.

Reklama

Výběr článků

Načítám