Hlavní obsah

Opilý řidič kličkoval mezi dětmi na sídlišti

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN

Neuvěřitelný hazard s životy dětí předvedl v sobotu odpoledne řidič ve Vsetíně. Na sídlišti Rokytnice sedl opilý sedmadvacetiletý muž bez řidičáku za volant a kličkoval s ním i mezi hrajícími si dětmi. Muže nakonec zadrželi strážníci a předali ho policistům.

Článek

Strážníky na zběsilého řidiče upozornili lidé. „Těsně před druhou hodinou jsme přijali oznámení, že podnapilý řidič jezdí v bílém favoritu kolem garáží a bytovek v Rokytnici. Naši muži se proto okamžitě vydali na místo,“ popsal událost ředitel vsetínské městské policie Nikolaj Martinák.

Po příjezdu na místo našli strážníci jen zaparkovaný vůz. Ihned ale zjistili, kdo s ním jezdil a předvedli ho na služebnu. Tam se ukázalo, že sedmadvacetiletý muž nevlastní řidičské oprávnění a že před jízdou pil. Dechová zkouška u něj prokázala 2,47 promile alkoholu.

Nyní je podezřelý ze dvou trestných činů - ohrožení pod vlivem návykové látky a řízení bez řidičského oprávnění. „Hrozí mu až rok vězení,“ uzavřela mluvčí vsetínské policie Ludmila Brousilová.

Reklama

Výběr článků

Načítám