Hlavní obsah

Žena se napila piva s louhem a skončila v nemocnici

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA
Aktualizováno

V jedné z ostravských nemocnic byla hospitalizovaná šedesátiletá žena poté, co v pondělí večer vypila láhev piva. Podle lékařů bylo v lahvi pravděpodobně přítomno menší množství louhu.

Článek

„Žena lahev piva zakoupila v prodejně v Ostravě-Porubě. Dosud nezjištěný pachatel při stáčení piva ponechal v láhvi louh,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Policisté podle ní láhev zajistili a předají ji ke znaleckému zkoumání, aby se zjistilo, zda v lahvi byl skutečně louh přítomen a v jakém množství.

Žena je nyní v ostravské fakultní nemocnici, kontakt s novináři ale důrazně odmítá. „Pacientka stále zůstává hospitalizovaná. Její zdravotní stav je v pořádku, více informací poskytnout nemohu,“ uvedl mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Policisté odmítají říct, z jakého pivovaru láhev pochází. „Dokud nemáme jistotu, co v lahvi skutečně bylo, nebudeme tuto informaci sdělovat,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám