Hlavní obsah

VIDEO: Zloděj do bytu sešplhal, udivený nájemník se na odpor nezmohl

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Opravdu jedinečný způsob krádeže peněz si zvolil na začátku června teprve dvacetiletý mladík ve Frýdku-Místku. Slezl po konstrukci domu do bytu v sedmém patře, kde před zraky šokovaného majitele bytu sebral ze stolu peníze a odešel vstupními dveřmi. Policisté zloděje - horolezce dopadli, nyní mu hrozí až dvouletý žalář.

Foto: Lukáš Táborský archiv firem Paramo a Folprecht Brno, Právo

Mladík slezl po konstrukci domu do bytu v sedmém patře. Ilustrační foto.

Článek

Událost se stala dvanáctého června. „Jeden z nájemníků v sedmém patře panelového domu pozoroval, jak k němu na balkón slézá z vyššího patra po kovové konstrukci nějaký muž. Ten pak vešel k němu otevřenými balkónovými dveřmi a začal se procházet po bytě,“ popsal dění mluvčí policie Ivan Žurovec.

Udivený nájemník na nevítaného hosta sice volal, aby šel pryč, ale mladíka to netrápilo. "Než jsem vstal, tak už utekl," vypověděl překvapený muž.

„Ze stolu sebral dva tisíce korun a z bytu odešel vstupními dveřmi,“ doplnil mluvčí policie. Policistům se zloděje na základě popisu nájemníka podařilo vypátrat. Muž se ke všemu přiznal.

Reklama

Výběr článků

Načítám