Hlavní obsah

Již druhý policista se zastřelil na kriminálce v Karlových Varech

KARLOVY VARY
Aktualizováno

V Karlových Varech se v úterý večer před 20. hodinou zastřelil přímo na služebně třicetiletý policista z oddělení hospodářské kriminality. Jde již o druhý případ. Nedávno se v téže budově zastřelil jiný policejní důstojník, řekla Právu mluvčí karlovarské policie Zdeňka Papežová.

Článek

Policista se v úterý zastřelil přímo ve své kanceláři. Případy obou sebevražd vyšetřuje Inspekce ministerstva vnitra.

Nechtěla sdělit nic bližšího, ani nepotvrdila Právu, zda se jednalo o služební zbraň. Podle informací Práva se zastřelil z rodinných důvodů.

Záchranáři se jej snažili resuscitovat, chtěli přivolat i vrtulník letecké záchranné služby, ale policista byl na místě mrtev, řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Hutta.

Druhý podobný případ v krátké době

Neshody s manželkou byly podle informací Práva důvodem, proč si na začátku dubna letošního roku ve své policejní kanceláři prohnal kulku hlavou 37letý šéf karlovarské hospodářské kriminálky.

Vysoký policejní důstojník byl s vážným poraněním hlavy transportován vrtulníkem na neurochirurgické oddělení plzeňské fakultní nemocnice, kde zraněním následně podlehl.

K sebevraždě se rozhodl podle všeho z rodinných důvodů, měl totiž neshody s manželkou. Policejní důstojník nezanechal dopis na rozloučenou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám