Hlavní obsah

Policie zavřela Barrandovský most, hledala bombu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pražská policie ve čtvrtek večer zavřela Barrandovský most, jednu z největších dopravních tepen v Praze. Nejezdily ani tramvaje po přilehlém nábřeží. V okolí mostu byla před desátou hodinou nahlášena bomba. Doprava byla obnovena před půl jedenáctou.

Článek

V řece pod mostem se pohybovalo několik policejních člunů.

Bomba měla být podle policisty, který silnici uzavíral, nahlášena pod jedním z mostních pilířů. Žádná výbušnina ale nalezena nebyla.

Anonym ohlásil ve čtvrtek večer bombu celkem na několik místech v Praze. Podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana byla výbušnina ohlášena na nádraží v Holešovicích. Tam bombu policisté nenašli.

Neznámý člověk ohlásil dvakrát po sobě výbušninu i v obchodním centru Nový Smíchov na Andělu. Policisté evakuovali obchody a kina. Centrum prohledávali několik hodin, skončili po půlnoci.

"Všechny anonymy přišly na krizový telefon pražské městské policie, který je určený pro komunikaci s neslyšícími. Policie nevylučuje, že se jedná o stále stejného provokatéra," uvedl Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám